Car Glaze

Tooted 11 kuni 20 koguhulgast 68

Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 38,88 €

    Seinahoidik pritsipudelitele

    Ergonoomiline seinahoidik riputamaks kõiki tööks vajalikke pritsipudeleeid mugavalt otse töökohal.
    Võrdle toodet
  2. 44,00 €

    Seinahoidik pintslitele

    Ergonoomiline seinahoidik riputamaks kõiki tööks vajalikke pritsipudeleeid mugavalt otse töökohal.
    Võrdle toodet
  3. 7,52 €

    BRILLIANT GLASS - Car Glaze - klaaside puhastaja

    Uus kõrgekvaliteediline vahend klaasi puhastamiseks tahmast ja liiklustolmust. Sisaldab alkoholi ja rasva lahustavate ainete segu.

    Võrdle toodet
  4. Special Price 6,97 €

    Tavahind: 7,52 €

    GLASS BRIGHTENER - Car Glaze - tugevate puhastusomadustega klaaside puhastaja - klaasipuhastusvahend

    Kontsentreeritud tugevatoimeline vahend klaasi puhastamiseks tahmast ja liiklustolmust. Sisaldab alkoholi ning rasva lahustavate ainete segu. Võib lahjendada veega kuni 1/2. Ühest liitrist kontsentraadist saab kuni 3 liitrit töölahust.
    Võrdle toodet
  5. 20,16 €

    Poleerimisketas Car Glaze Nano-Foamed Wool - lilla nanoporolooniga villaketas läigestavaks lõikamiseks

    Patendeeritud uue generatsiooni ketas, milles on ühendatud lambavilla lõikevõime ja nanoporolooni polüvahu läigestamisvõime. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu ühendtehnoloogiale saab enamikel pindadel ideaalse lõpptulemuse vaid üheetapilise töötlusega! Ketas on poleerimismaailma uusim toode!

    Võrdle toodet
  6. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - valge/sinine mikrofiiber + poroloon (1. etapp tugev poleerimine/lõikamine 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action fiiberlõikeketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    Võrdle toodet
  7. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - must/valge poroloon (3. etapp lõppviimistlus/läigestamine 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action lõppviimistluse/läigestamise ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    Võrdle toodet
  8. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - sinine/valge poroloon (1. etapp tugev poleerimine/lõikamine 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action lõikamise ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    Võrdle toodet
  9. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - oranz/valge poroloon (2. etapp keskmine poleerimine/pööriseemaldus 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action keskmise poleerimise/pööriseemalduse ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    Võrdle toodet
  10. 44,00 €

    Seinahoidik pintslitele ja pudelitele

    Ergonoomiline seinahoidik hoidmaks kõiki tööks vajalikke pintsleid ja pritsipudeleeid mugavalt otse töökohal.
    Võrdle toodet

Tooted 11 kuni 20 koguhulgast 68

Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5