Viimistlus

Tooted 11 kuni 20 koguhulgast 49

Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 28,50 €

    Refinish 2 - Medium Cutting Polish - TacSystem -250ml - keskmise tugevusega lõike/läike pasta

    Refinish 2 on Lõuna Korea keraamiliste kaitseainete tootja (reaalne tootja ja arendaja, mitte private label) TacSystem keskmise tugevusega lõike/läike pasta, mis eemaldab pinnalt keskmise tugevusega kriimustused, pöörisjäljed ning annab pinnale samaaegselt lõppläike.
    Võrdle toodet
  2. Special Price 166,00 €

    Tavahind: 189,00 €

    Quartz Sparkle Plus - Tacsystem - 90% Sio2 - keraamiline pinnakaitse - keraamika - vedel klaas - keraamiline vaha

    Quartz Sparkle Plus on Lõuna Korea keraamiliste kaitseainete tootja (reaalne tootja ja arendaja, mitte private label) Toode sisaldab 90% SiO2 ning annab seetõttu pinnale parima võimaliku kaitse.
    Võrdle toodet
  3. 142,00 €

    Si-901 - Kisho - keraamiline pinnakaitse - keraamika - vedel klaas - auto keraamika

    Si-901 on Jaapani keraamiliste kaitseainete tootja (reaalne tootja ja arendaja, mitte private label) Kisho kõige kvaliteetsem ja vastupidavam värvi-, lakikaitsevahend. Toimeaine SiO2 katab värvipinna klaasja ja nähtamatu ülivastupidava kilega. Toode tarnitakse ilma karbita! Mitte segamini ajada Hiina koopiatega!
    Võrdle toodet
  4. Special Price 99,00 €

    Tavahind: 124,00 €

    Quartz Easy - up to 50% Sio2 - TacSystem - 100ml - pikatoimeline keraamika - keraamiline kaitsevaha

    Quartz Easy on Moonlight täiustatud versioon. TacSystem on Lõuna Korea keraamiliste kaitseainete tootja (reaalne tootja ja arendaja, mitte private label) TacSystem kõige lihtsamini kasutatav keraamiline kaitsevahend, mis annab pinnale keskmiselt 9 kuu pikkuse kaitse sõltuvalt pinna järelhooldusest! Väga väike aine kulu!
    Võrdle toodet
  5. Special Price 115,00 €

    Tavahind: 139,00 €

    UHS Quartz - Ultra High Solid - TacSystem - 90% SiO2 - keraamiline värvikaitse - keraamika - vedel klaas - autokeraamika

    UHS Quartz - Ultra High Solid on Lõuna Korea keraamiliste kaitseainete tootja (reaalne tootja ja arendaja, mitte private label). Toode sisaldab 90% SiO2 ning annab seetõttu pinnale väga kauakestva kaitse.
    Võrdle toodet
  6. Special Price 54,00 €

    Tavahind: 76,00 €

    Si-701 - Kisho - keraamiline pinnakaitse - keraamika - keraamiline vaha- autokeraamika

    Si-701 on Jaapani keraamiliste kaitseainete tootja (reaalne tootja ja arendaja, mitte private label) Kisho vastupidavuselt kolmas värvi-, lakikaitsevahend. Vahend katab värvipinna klaasja ja nähtamatu ülivastupidava kilega. Toode tarnitakse ilma karbita! Mitte segamini ajada Hiina koopiatega!
    Võrdle toodet
  7. Special Price 30,00 €

    Tavahind: 50,00 €

    Water Glass - Spray & Rinse Sio2 - TacSystem - märg keraamika- kiirkeraamika - reload

    Water Glass on Lõuna Korea keraamiliste kaitseainete tootja (reaalne tootja ja arendaja, mitte private label) TacSystem kõige vastupidavam märgkeraamika, mis annab pinnale kuni 6 kuu pikkuse kaitse sõltuvalt pinna järelhooldusest! Väga väike aine kulu!
    Võrdle toodet
  8. Special Price 54,00 €

    Tavahind: 76,00 €

    Si-811 - Kisho - keraamiline pinnakaitse - keraamika - keraamiline vaha- autokeraamika

    Si-811 on Jaapani keraamiliste kaitseainete tootja (reaalne tootja ja arendaja, mitte private label) Kisho vastupidavuselt teine värvi-, lakikaitsevahend. Vahend katab värvipinna klaasja ja nähtamatu ülivastupidava kilega. Toode tarnitakse ilma karbita! Mitte segamini ajada Hiina koopiatega!
    Võrdle toodet
  9. 84,96 €

    PLASTIC GLAZE - Car Glaze - spetsiaalvaikude baasil plastikukaitseglasuur -plastikuvaha - plastikutaastaja - plastikukeraamika

    Plastic Glaze on USA firma Car Glaze labori poolt väljatöötatud ja toodetav plastiku- ja kummikaitsevahend. Keraamilised vaigud sulgevad plastipoorid ning katavad pindmised molekulid nähtamatu ülivastupidava kilega.
    Võrdle toodet
  10. 28,00 €

    AQUAPEL GLASS TREATMENT reklaampakendis - klaasitaastaja - klaasivaha - tuuleklaasivaha

    Aquapel Glass Treatment on uusimal tehnoloogial põhinev klaaside taastaja. Erinevalt klassikalistest silikoonide baasil klaasivahadest, mis ainult katavad klaasi vahasarnase libeda kihiga, loob Aquapel klaasi molekulidega keemilised sidemed ehk "saab klaasi osaks", mitte ei kleepu lihtsalt pinnale. See tagab kuni 6 korda parema vastupidavuse.

    Taastaja muudab klaasi pinna siledaks. Nii paraneb klaasipuhastajate töö efektiivsus, klaas muutub vett ja mustust hülgavaks ning kaovad nähtavust halvendav veekile ning pimedas sõites ka tuledest tulenev sillerdus klaasil.

    Võrdle toodet

Tooted 11 kuni 20 koguhulgast 49

Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5