Kaubamärgid

Tooted 46 kuni 60 koguhulgast 123

Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. 51,00 €

    Acute Sense - TacSystem - SiO2 keraamiline nahahooldusvedelik, nahakaitse, nahapiim, nahakonditsioneer, nahakeraamika

    Acute Sense on Lõuna Korea keraamiliste kaitseainete tootja (reaalne tootja ja arendaja, mitte private label) nahakaitsevahend. Toode sisaldab pehmendavaid ja kaitsvaid komponente ning annab  pinnale kaiste ja pehmuse.

    Võrdle toodet
  2. 28,50 €

    Mystic Water Repellent - Sio2 Shampoo - TacSystem - keraamiline shampoon - vahašampoon

    Mystic Water Repellent on TacSystemi poolt toodetav tõenäoliselt maailma kõige efektiivseim keraamiline šampoon, mis annab pinnale kuni 1-3 kuu pikkuse kaitse sõltuvalt pinna järelhooldusest!
    Võrdle toodet
  3. 34,80 €

    Quartz Max - 5% Sio2 Spray & Wipe - TacSystem - kiirkeraamika - keraamiline sprayvaha - 500ml

    Quartz Max on Lõuna Korea keraamiliste kaitseainete tootja (reaalne tootja ja arendaja, mitte private label) TacSystem keraamiline sprayvaha, mis annab pinnale keskmiselt 4 kuu pikkuse kaitse sõltuvalt pinna järelhooldusest!
    Võrdle toodet
  4. 84,96 €

    PLASTIC GLAZE - Car Glaze - spetsiaalvaikude baasil plastikukaitseglasuur -plastikuvaha - plastikutaastaja - plastikukeraamika

    Plastic Glaze on USA firma Car Glaze labori poolt väljatöötatud ja toodetav plastiku- ja kummikaitsevahend. Keraamilised vaigud sulgevad plastipoorid ning katavad pindmised molekulid nähtamatu ülivastupidava kilega.
    Võrdle toodet
  5. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - oranz/valge poroloon (2. etapp keskmine poleerimine/pööriseemaldus 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action keskmise poleerimise/pööriseemalduse ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    Võrdle toodet
  6. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - sinine/valge poroloon (1. etapp tugev poleerimine/lõikamine 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action lõikamise ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    Võrdle toodet
  7. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - must/valge poroloon (3. etapp lõppviimistlus/läigestamine 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action lõppviimistluse/läigestamise ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    Võrdle toodet
  8. 15,05 €

    COOL FRESH - Car Glaze - lõhnastaja

    Vedelik ebameeldiva lõhna varjamiseks ja lõhnastamiseks.
    Võrdle toodet
  9. Special Price 4 368,00 €

    Tavahind: 4 985,00 €

    Survepesur Idrobase Stella Hot Water 200 bar - kuumaveepesur Interpump Evolution 2

    Eriti võimekas professionaalne kuumavee survepesur kasutamiseks autopesulas, transpordiettevõttes, tööstuses, põllumajanduses jne. Kuumutab diislikütusega vett. Tänu madalpöördepumbale on seade väga vaikne ja pika elueaga. Vaikne mootor ja pump tänu 50% madalametele pööretele. Kütusefilter, 28,5 meetri pikkune terasest topeltspiraal, küttekeha hallist terasest sisekattega, roostevabast terasest korsten, viitega süüde.
    Võrdle toodet
  10. 14,41 €

    Tygris Electro Clean IS 20 – elektriseadmete, -klemmide jms puhastus ning kaitsevahend 400ml

    Kiiresti aurustuv elektrikontaktide ja -seadmete puhastusvahend.
    Võrdle toodet
  11. 11,78 €

    WAX & SHINE SHAMPOO - Car Glaze - tugevatoimeline vahashampoon - läikeshampoon - käsipesushampoon - autosampoon vahaga

    Car Glaze kõige tugevama vahasisaldusega ja vetthülgavusega autopesushampoon. Puhastab värvipinna mustusest ning jätab pinnale tugeva särava kaitsekihi, õrna läike ning vetthülgava kihi. Kaitsekiht pikendab varasemalt vahatatud pinna puhul vaha eluiga. Lihtsustab kuivatamist ja järgmist pesu. Toode on lillat värvi ning meeldiva mustika lõhnaga. Väiksema vahu ja tugevama vahaga kui Gloss & Protect Shampoo. Eriti suur vetthülgavus! Sõltuvalt pestava pinna kvaliteedist ja varasemast vahatatusest võib pinnalt ise ära voolata kuni 95% veest. Vetthülgavus on märgata isegi vanal ja kulunud värvipinnal!
    Võrdle toodet
  12. 9,88 €

    GLOSS & PROTECT SHAMPOO - Car Glaze - tugevatoimeline vahashampoon - vahašampoon

    Eriti tugevalt kontsentreeritud väga suure vaha sisaldusega shampoon auto pesemiseks. Puhastab värvipinna mustusest ning jätab pinnale tugeva särava kaitsekihi, õrna läike ning vetthülgava kihi. Vetthülgavuse tugevus sõltub värvipinna kvaliteedist - uuemal, siledamal, poleeritud ja vahatatud pinnal on tulemus parem. Väga vanal ja hooldamata pinnal võib vetthülgavust mitte märgata! Lihtsustab kuivatamist ja järgmist pesu. Toode on lillat värvi ning meeldiva mustika lõhnaga.
    Võrdle toodet
  13. Special Price 2 380,00 €

    Tavahind: 2 407,00 €

    Survepesur Idrobase Transformer 200 bar

    Professionaalne survepesur kasutamiseks autopesulas, transpordiettevõttes, tööstuses, põllumajanduses jne. Tänu madalpöördepumbale on seade väga vaikne ja pika elueaga.
    Võrdle toodet
  14. 56,00 €

    BLACK PEARL - 01 - Heavy Compound - tugev lõikepasta - värvi poleerimine

    Nüüd on olemas kõrgkvaliteetsete hooldustoodete seeria, mis on sama hea nii töödeldavatele värvkatetele kui ka sõbralikum neid katteid töötlevatele inimestele. Car Brite’i uus Black Pearl seeria kujutab endast läbimurret värvitud pindade hoolduses. See hõlmab rea ühendeid, alates esialgsetest poleerimisvahenditest ning lõpetades lõppviimistlusvahenditega, mis on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et saavutada parim tulemus võimalikult väheste pingutustega.
    Võrdle toodet
  15. 42,00 €

    CHERRY PREWASH STRONG -tugev leotusvahend kiirpesuks - leotusaine - puutevaba pesuaine

    Veega lahjendatav tugev leotusvahend vahaga kiirpesuks
    Võrdle toodet

Tooted 46 kuni 60 koguhulgast 123

Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6