ПРИНАДЛЕЖНОСТИ

Items 26 to 30 of 79 total

Page:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  1. 31,20 €

    Autopesuhari - pinnasõbralike harjastega veokipesuhari

    Läbijooksuga kolmekülgne bussipesuhari.
    СРАВНИТЬ ПРОДУКТ
  2. 44,00 €

    Seinahoidik pintslitele

    Ergonoomiline seinahoidik riputamaks kõiki tööks vajalikke pritsipudeleeid mugavalt otse töökohal.
    СРАВНИТЬ ПРОДУКТ
  3. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - must/valge poroloon (3. etapp lõppviimistlus/läigestamine 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action lõppviimistluse/läigestamise ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    СРАВНИТЬ ПРОДУКТ
  4. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - sinine/valge poroloon (1. etapp tugev poleerimine/lõikamine 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action lõikamise ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    СРАВНИТЬ ПРОДУКТ
  5. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - oranz/valge poroloon (2. etapp keskmine poleerimine/pööriseemaldus 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action keskmise poleerimise/pööriseemalduse ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    СРАВНИТЬ ПРОДУКТ

Items 26 to 30 of 79 total

Page:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8