Vahad

Tooted 21 kuni 25 koguhulgast 25

Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 84,96 €

    PLASTIC GLAZE - Car Glaze - spetsiaalvaikude baasil plastikukaitseglasuur -plastikuvaha - plastikutaastaja - plastikukeraamika

    Plastic Glaze on USA firma Car Glaze labori poolt väljatöötatud ja toodetav plastiku- ja kummikaitsevahend. Keraamilised vaigud sulgevad plastipoorid ning katavad pindmised molekulid nähtamatu ülivastupidava kilega.
    Võrdle toodet
  2. 49,86 €

    ULTRA SHINE WAX - Van Der Knox - vesivaha - kuivatusvaha - märgvaha

    Ülikontsentreeritud uue retseptuuriga vaha sõidukite ja meretehnika loputamiseks, kaitsmiseks ja läigestamiseks. Vaha ei lase loputusveel pinnale pidama jääda, tekitab hüdrofoobse kaistekihi ning paneb pinna tugevalt särama. Võib pihustada käsipihustiga või kasutada automaatsetes doseerimisseadmetes. Ühest liitrist kontsentaadist saab kuni 500 liitrit töölahust.

    Võrdle toodet
  3. Special Price 27,45 €

    Tavahind: 30,34 €

    POLY CARBON WAX - Car Glaze - uusim kõrgtehnoloogiline polümeeride baasil püsivaha - kõvavaha- polümeervaha

    Uusimatel kõrgtehnoloogilistel polümeeridel põhinev tugevalt läikiv pealisvaha tagab värvitud pinnale pikaajalise kaitse ning suudab peita tavalisest kordi enam kriimustusi ja pöörisjälgi. Ühe liitri vahendiga saab vahatada kuni 20 autot.

    Car Glaze vastupidavaim ja parimate läikeomadustega pinnakaitsevahend!

    Võrdle toodet
  4. Special Price 141,00 €

    Tavahind: 197,00 €

    Zen Xero Echelon for Wheels - vedela klaasi baasil veljeglasuur - veljevaha - veljekaitseaine - veljekeraamika

    Zen Xero Echelon for Wheels - Jaapani kaubamärgi Echelon veljekaitsevahend. Uusim spetsiaalkoostis tekitab kauakestva nähtamatu ja ülivastupidava kaitsetekatte.
    Võrdle toodet
  5. Special Price 96,00 €

    Tavahind: 105,00 €

    Quartz Guard - 35% Sio2 - TacSystem - 200ml - pikatoimeline kiirkeraamika - keraamiline kaitsevaha

    Quartz Guard on keraamika, mille tootja TacSystem on Lõuna Korea keraamiliste kaitseainete tootja (reaalne tootja ja arendaja, mitte private label) TacSystem kõige lihtsamini kasutatav keraamiline kaitsevahend, mis annab pinnale keskmiselt 9 kuu pikkuse kaitse sõltuvalt pinna järelhooldusest! Väga väike aine kulu!
    Võrdle toodet

Tooted 21 kuni 25 koguhulgast 25

Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3