LASER GLAZE - Body Shop Safe - Car Glaze - poleerimispasta hologrammi, õrna pöörise ja spektri eemaldamiseks ning lõppviimistluseks - teralisus 2000 -3000

Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab

Saadavus: Laos

Special Price 16,02 €

Tavahind: 17,56 €

Body Shop Safe silikoonivaba lõppviimistluspasta õrna pöörise eemaldamiseks ja lõppläikeks.

* Nõutud väljad

Special Price 16,02 €

Tavahind: 17,56 €

-+
Kirjeldus

Detailid

Profikvaliteediga poleerimispasta eriti põhjalikuks lõppviimistluseks. Laser Glaze eemaldab eriti õrnad pöörisjäljed, oksiidi, hologrammi, lõikepasta tuhmuse ja annab ekstreemselt särava peegelläike. Uus alumiiniumoksiid baasil koostis loob pöörisevaba lõppviimistluse ka tumedatele pindadele. Töötab ideaalselt kõikidel värvitüüpidel ja toonidel. Tänu kreemjale koostisele on seda lihtne pinnale kanda ja ka puhastada. Ei sisalda silikooni ega tekita „kalasilmi" värskelt värvitud pinnale. Sobilik kasutamiseks sõidukitel ja veetehnikal. Eemaldab kriimustused teralisusega 2000-3000 kasutades ühesuunalist poleerimismasinat ja 3000-4500 kasutades kahesuunalist (ekstsentrik) DA poleerimismasinat.

Kasutusjuhend: Ära poleeri kuuma päikese käes ega kanna pastat liialt soojale pinnale! Raputa pudelit enne töö algust ja töö ajal. Kasuta lõppviimistluse villa- või poroloonketast. Kanna väike triip pastat kettale. Töötle korraga 2' x 2'pinda. Ketta soovituslikud pöörded on 1700 – 2300 p/min. Suru masinat keskmise tugevusega vastu pinda 30 sekundit, seejärel jätka 30 sekundit väiksema surumistugevusega. Poleeri kuni pind on veatu ja särav. Lõppviimistluseks suurenda pöördeid 2300-2500-ni. Eemalda pasta jäägid pehme ja puhta mikrofiiberlapiga.

Märksõnad

Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab

Andke oma kommentaar

Kuidas Te hindate seda toodet? *

Kvaliteet ei ole rahul väga rahul
0/5
Hind ei ole rahul väga rahul
0/5
Väärtus ei ole rahul väga rahul
0/5