Car Glaze

Tooted 16 kuni 20 koguhulgast 68

Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - valge/sinine mikrofiiber + poroloon (1. etapp tugev poleerimine/lõikamine 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action fiiberlõikeketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    Võrdle toodet
  2. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - must/valge poroloon (3. etapp lõppviimistlus/läigestamine 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action lõppviimistluse/läigestamise ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    Võrdle toodet
  3. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - sinine/valge poroloon (1. etapp tugev poleerimine/lõikamine 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action lõikamise ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    Võrdle toodet
  4. 27,60 €

    Poleerimisketas ekstsentrik HDO Lake Country/Car Glaze - oranz/valge poroloon (2. etapp keskmine poleerimine/pööriseemaldus 16,5cm, 6,5``)

    Uusim  patendeeritud HDO süsteemiga järgmise generatsiooni Dual Action keskmise poleerimise/pööriseemalduse ketas, mis on väljatöötatud kasutamiseks ekstsentrikmasinatel. Ketas on sobilik igasuguse auto, paadi, erinevate detailide jt värvipindade ja laki töötlemiseks.Tänu kahekihilisele poroloonile on töötlemine kiire ja lihtne.

    Võrdle toodet
  5. 44,00 €

    Seinahoidik pintslitele ja pudelitele

    Ergonoomiline seinahoidik hoidmaks kõiki tööks vajalikke pintsleid ja pritsipudeleeid mugavalt otse töökohal.
    Võrdle toodet

Tooted 16 kuni 20 koguhulgast 68

Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6